Märkesoberoende

Vi är stolta över vårt oberoende, tänkande och vår identitet. Vår strävan är att ständigt ställa frågan: vad som är trendigt inom fotboll. Det är inte det som alltid är som det har varit som driver oss framåt utan varje enskild ouppfylld fotbollsönskan. Varje säsong skulle vi vilja komma närmare idealet för en fotbollsprodukt och vi vänder oss med våra lösningar till alla fristående och annorlunda tänkande fotbollsspelare och målvakter överallt i världen. Vi är inga jättar och vi strävar inte efter att bli det. Vi skulle önska att alltid finnas nära till hands för alla människor för vilka fotboll utgör en väsentlig ingrediens i livet.

uhlsport tar itu med saker på ett annorlunda sätt och är ett prestationsinriktat märke för människor med samma vision. uhlsport är ett modigt märke som tror på att "det är bättre att vara ett lejon för en dag än ett får hela livet".

Vi är inga jättar och vi strävar inte efter att bli det. Vi skulle önska att alltid finnas nära till hands för alla människor för vilka fotboll utgör en väsentlig ingrediens i livet.

Det är så uhlsport definierar sig som ett fotbollsmärke från 2000-talet för 2000-talet.

uhlsport är ett märke som identifierar sig med det moderna Tyskland. Och att vara tysk förpliktar på många sätt: allt från prestandanormerna för våra produkter, som hela tiden eftersträvar den perfekta symbiosen mellan design och funktion, via ansvarskänslan med avseende på sociala och miljönormer till ända till respekt och positiv hantering av vår identitet. Vi är tyska. Kanske inte typiskt tyska men gärna tyska.

När det gäller märket “uhlsport“ handlar det uteslutande om fotboll. Tyngdpunkten ligger enbart på fotboll – dagen börjar med fotboll och slutar med fotboll. Det tyska ordet fotboll understryker rötterna och ursprunget för märket på ett naturligt sätt – eftersom det är oförfalskat och autentiskt.

uhlsport of Germany

uhlsport FUSSBALL - Ett märke från Tyskland.

Vi litar på våra rötter. De gör oss till det vi är. Ett medelstort fotbollsmärke från sydvästra Tyskland.

Vi tycker att det förpliktigar att vara tysk. På många sätt. Från kvaliteten hos våra produkter till ansvaret vad gäller sociala och ekologiska miljöstandarder till respekten för och den positiva hanteringen av vår identitet.

Vi är tyska. Kanske inte typiskt tyska. Men gärna tyska.


Dictionary tyska

 TysklandDeutschland[ˈdɔɪ̯tʃlant]
 TrädgårdstomteGartenzwerg[ˈɡaʁtn̩ˌʦvɛʁk]
 VeteölHefeweizen[ˈheːfə ˈvaɪ̯ʦn̩]
 BrezelBrezel[ˈbʀeːʦl̩]
 GökurKuckucksuhr[ˈkʊkʊksˌʔuːɐ̯]
 VälkommenWillkommen[vɪlˈkɔmən]
 Vi sesAuf Wiedersehen[aʊ̯f ˈviːdɐˌzeːən]
 Vi gör någotWir tun was[viːɐ̯] [tuːn] [vas]
 Vi älskar gräsWir lieben Gras[viːɐ̯] [ˈliːbən] [gʀaːs]
 FOTBOLLFUSSBALL[ˈfuːsˌbal]
 Tack så mycketDankeschön[ˈdaŋkəʃøːn]
 SchwarzwaldSchwarzwald['ʃvaʁtsvalt]
 NordsjönNordsee['nɔʁtzeː]
 BerlinBerlin[bɛʁˈliːn]
 KaiserslauternKaiserslautern[ˈkaɪzɐzˈlaʊ̯tɐn]
 HjärtlighetGemütlichkeit[gəˈmyːtlɪçkaɪ̯t]
 Själ och hjärtaHerzblut[hɛʁtsblʏt]
 KorvWurst[vʊʁst]
 En öl, tackBitte ein Bier[bɪtə] [aɪ̯n] [biːɐ̯]
 Jag älskar digIch liebe dich[ɪç] [ˈliːbə] [dɪç]
 MålvaktTorwart['toːɐ̯vaʁt]
 PassionLeidenschaft[ˈlaɪ̯dənʃaft]
 EngagemangEngagement[ãɡaʒˈmãː]
 PepparkakshjärtaLebkuchenherz[ˈleːpˌkuːχənhɛʁts]